Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

reginyosos (1367673) - Celtic Centelles F.C (779245) » 559004023: T49/J13/X

Liga 559004023 Información oficial sobre el partido 559004023 en Hattrick

14.05.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / X.2062 (170389)

reginyosos Alineación oficial del equipo 'reginyosos' en el partido 1 - 1 Celtic Centelles F.C Alineación oficial del equipo 'Celtic Centelles F.C' en el partido
Fernando Teruel (2') 1 - 0
1 - 1 Carlos Soroa (27')
reginyosos Alineación oficial del equipo 'reginyosos' en el partido 1 - 1 Celtic Centelles F.C Alineación oficial del equipo 'Celtic Centelles F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
reginyosos Alineación oficial del equipo 'reginyosos' en el partido 5 - 0 Celtic Centelles F.C Alineación oficial del equipo 'Celtic Centelles F.C' en el partido
Es un cenizo 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

reginyosos

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 2, indicava inequívocament que en Fernando Teruel va saber trobar la xarxa rival. reginyosos desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Xavi Montlleó, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Julio Masferré va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Sadurniño Darbo del reginyosos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): reginyosos va ser a punt de marcar al minut 86, quan el seu jugador Cristi Baştiurea va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Honorio Cancelo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cristi Baştiurea estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Lepe de reginyosos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25, Constante Campos de reginyosos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Raül Bassets es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Celtic Centelles F.C

Goles Goles

  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Centelles al minut 27. Carlos Soroa va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gustavo Ross ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Antonie Şişcă va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sergio Remacha, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Ramírez de Centelles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Després de 75 minuts jugats, Daniel Hera es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Celino Manlio.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Rafael Ramírez, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.