Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiz atletico FC (487316) - Olimpic CS (775508) » 559000278: T49/J1/X

Liga 559000278 Información oficial sobre el partido 559000278 en Hattrick

20.02.2016 14:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / X.1996 (167251)

Cadiz atletico FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz atletico FC' en el partido 5 - 2 Olimpic CS Alineación oficial del equipo 'Olimpic CS' en el partido
José Fuentes Albar (5') 1 - 0
Diego Rasero (31') 2 - 0
2 - 1 Francisco de Paula Ruiz Vadillo (67')
José Fuentes Albar (81') 3 - 1
Alfonso Vaquero (87') 4 - 1
4 - 2 Rodrigo Ley (89')
Joaquín Seco (89') 5 - 2
Cadiz atletico FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz atletico FC' en el partido 5 - 2 Olimpic CS Alineación oficial del equipo 'Olimpic CS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cadiz atletico FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz atletico FC' en el partido 5 - 1 Olimpic CS Alineación oficial del equipo 'Olimpic CS' en el partido
Tiene un resultado normal 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cadiz atletico FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José Fuentes Albar, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): atletico va aconseguir el 2 - 0 quan Diego Rasero va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 136 Minuto 81 (Gol evento especial inexperiencia rival): Marc Pedragosa va deixar patent la seva inexperiència al minut 81, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i José Fuentes Albar va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 1 per a atletico.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alfonso Vaquero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Joaquín Seco de atletico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de atletico a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Fuentes Albar va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, José Fuentes Albar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco Olmeda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Rio Garcia de atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Olimpic CS

Goles Goles

  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Olimpic van mostrar una bona compenetració quan al minut 67 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Francisco de Paula Ruiz Vadillo va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Rodrigo Ley va reduir les distàncies per al Olimpic amb un bon llançament de falta al minut 89. 4 a 2 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Enrique Carvajal per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 23, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Olimpic, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Natalio Sorogoyen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Joaquín Seco va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Enrique Carvajal va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en David Coscollà per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 250 Minuto 86 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Olimpic l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 86, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Mauduit Macedonio de Olimpic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Pedragosa de Olimpic es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Kripan Berridi va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Olimpic es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.