Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Borges F.C (1588766) - Caetaria CF (773813) » 558982391: T49/J9/X

Liga 558982391 Información oficial sobre el partido 558982391 en Hattrick

16.04.2016 14:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / X.1676 (166931)

Real Borges F.C Alineación oficial del equipo 'Real Borges F.C' en el partido 1 - 1 Caetaria CF Alineación oficial del equipo 'Caetaria CF' en el partido
Marcos Ardisana (23') 1 - 0
1 - 1 Salva Martín Ávila (63')
Real Borges F.C Alineación oficial del equipo 'Real Borges F.C' en el partido 1 - 1 Caetaria CF Alineación oficial del equipo 'Caetaria CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Borges F.C Alineación oficial del equipo 'Real Borges F.C' en el partido 2 - 1 Caetaria CF Alineación oficial del equipo 'Caetaria CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Borges F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Borges va ser Marcos Ardisana.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Toño Bidaurrazaga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mitruţ Gheorghe al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Agapeto Andion va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Damián Guendica! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Ardisana de Borges va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tantín Cámara de Borges la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Caetaria CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 63 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Salva Martín Ávila marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Caetaria va ser a punt de marcar al minut 27, quan el seu jugador Salva Martín Ávila va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Toño Bidaurrazaga haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Caetaria al minut 34.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Salva Martín Ávila que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Manel Maestre España de Caetaria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Cusagages.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Erasmo Martínez Díaz no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Lucas Esmerodes.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): Caetaria es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel Catoyra no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Real de Asua al camp.