Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Priego City (773586) - la olimpia (124464) » 558976252: T49/J14/X

Liga 558976252 Información oficial sobre el partido 558976252 en Hattrick

21.05.2016 14:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / X.1566 (166821)

Priego City Alineación oficial del equipo 'Priego City' en el partido 3 - 1 la olimpia Alineación oficial del equipo 'la olimpia' en el partido
0 - 1 Baltasar Vicens (69')
Jorge Campos (74') 1 - 1
Alfredo Barriga (79') 2 - 1
Eduardo Vado (88') 3 - 1
Priego City Alineación oficial del equipo 'Priego City' en el partido 3 - 1 la olimpia Alineación oficial del equipo 'la olimpia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Priego City Alineación oficial del equipo 'Priego City' en el partido 2 - 2 la olimpia Alineación oficial del equipo 'la olimpia' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,5 % 46,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Priego City

Goles Goles

  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 74, en Rubén Gómez de Bonilla la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jorge Campos que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del Priego va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alfredo Barriga, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eduardo Vado va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Priego per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Óscar Salaverri va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Campos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Priego Mauro Carpio quasi marca al minut 50 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Vicens Cubells l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Jorge Campos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Viña de Priego es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Alfonso Viña de Priego es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 77.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Barriga de Priego la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): Priego es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Siro Aísa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Óscar Salaverri al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Eduardo Vado va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

la olimpia

Goles Goles

  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): olimpia agafava avantatge al minut 69 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Baltasar Vicens amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Alejandro Estébanez Zarzalejos va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Pantuflo Rodríguez Gómez de olimpia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Jiménez Zotes de olimpia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Baltasar Vicens de olimpia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Sergio Jiménez Zotes de olimpia per doble groga al minut 86.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35 de partit, el jugador Joaquín Fuentes de olimpia es va lesionar lleugerament però va poder continuar.