Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marrociños F.C. (1593957) - Senyoretes d'entrecuix pelut (795095) » 558974205: T49/J7/X

Liga 558974205 Información oficial sobre el partido 558974205 en Hattrick

02.04.2016 14:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / X.1530 (166785)

Marrociños F.C. Alineación oficial del equipo 'Marrociños F.C.' en el partido 3 - 0 Senyoretes d'entrecuix pelut Alineación oficial del equipo 'Senyoretes d'entrecuix pelut' en el partido
Isaac Agraït (42') 1 - 0
Raúl Morote (49') 2 - 0
Raúl Morote (60') 3 - 0
Marrociños F.C. Alineación oficial del equipo 'Marrociños F.C.' en el partido 3 - 0 Senyoretes d'entrecuix pelut Alineación oficial del equipo 'Senyoretes d'entrecuix pelut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marrociños F.C. Alineación oficial del equipo 'Marrociños F.C.' en el partido 3 - 0 Senyoretes d'entrecuix pelut Alineación oficial del equipo 'Senyoretes d'entrecuix pelut' en el partido
Tiene un resultado normal 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marrociños F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): En Raúl Morote entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Marrociños, un peu providencial d'en Isaac Agraït va situar el 1-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Marrociños pel centre va donar un gran resultat: el gol de Raúl Morote va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): En Francisco José Pita va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Raúl Morote la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sergio Vinambres no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raúl Morote estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Marrociños va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar César Macón en un 1 contra 1 amb el porter Maide Otsandaburu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Kennu Chafi gairebé va marcar per a Marrociños des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Máximo Rama de Marrociños es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Senyoretes d'entrecuix pelut

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 42 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pablo Fontana va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 57 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Atharratz Beguri amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Óscar Valera de Senyoretes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Pablo Fontana ocupà el lloc d'en José Alberto Del Rincón al 26 minuts, dos minuts després que el jugador de Senyoretes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.