Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kardeners (308211) - pitu (991205) » 558969154: T49/J3/X

Liga 558969154 Información oficial sobre el partido 558969154 en Hattrick

05.03.2016 14:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / X.1440 (166695)

Kardeners Alineación oficial del equipo 'Kardeners' en el partido 0 - 2 pitu Alineación oficial del equipo 'pitu' en el partido
0 - 1 Mario Alberto Priego (13')
0 - 2 Ángel Orueta (26')
Kardeners Alineación oficial del equipo 'Kardeners' en el partido 0 - 2 pitu Alineación oficial del equipo 'pitu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kardeners Alineación oficial del equipo 'Kardeners' en el partido 2 - 2 pitu Alineación oficial del equipo 'pitu' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kardeners

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Raúl Bote quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Víctor Manuel Santillán no oblidarà el que li va passar durant el minut 29. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kardeners va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Víctor Manuel Santillán va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Víctor Manuel Santillán va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, José Ángel Juanes de Kardeners va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 14 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Ángel Juanes se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Pacheco.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pablo Pacheco va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

pitu

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de pitu va ser finalitzada des de l'esquerra per Mario Alberto Priego al minut 13. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Ángel Orueta va augmentar l'avantatge de pitu a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a pitu va estar a punt d'arribar en un córner. En Simón Rubiales va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl Mendia després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ignacio Picazo va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de pitu a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ángel Orueta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Mendia de pitu es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Raúl Mendia va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de pitu estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Enrique Carpiteiro es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.