Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

En la sombra (1461391) - SAL_DEPORTIVO_HUESCA_AMAYA-LUCIA-MIRIAN-AZARA (777594) » 558964301: T49/J9/X

Liga 558964301 Información oficial sobre el partido 558964301 en Hattrick

16.04.2016 14:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / X.1353 (166608)

En la sombra Alineación oficial del equipo 'En la sombra' en el partido 3 - 1 SAL_DEPORTIVO_HUESCA_AMAYA-LUCIA-MIRIAN-AZARA Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_HUESCA_AMAYA-LUCIA-MIRIAN-AZARA' en el partido
0 - 1 Miguel Barrientos (44')
Pedro Jara (59') 1 - 1
Alejandro Cereto (83') 2 - 1
César Elormendi (89') 3 - 1
En la sombra Alineación oficial del equipo 'En la sombra' en el partido 3 - 1 SAL_DEPORTIVO_HUESCA_AMAYA-LUCIA-MIRIAN-AZARA Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_HUESCA_AMAYA-LUCIA-MIRIAN-AZARA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
En la sombra Alineación oficial del equipo 'En la sombra' en el partido 3 - 3 SAL_DEPORTIVO_HUESCA_AMAYA-LUCIA-MIRIAN-AZARA Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_HUESCA_AMAYA-LUCIA-MIRIAN-AZARA' en el partido
Tiene un resultado normal 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,8 % 31,5 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

En la sombra

Goles Goles

  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): sombra va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ramón Zaray, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pedro Jara que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Passats 83 minuts, Alejandro Cereto, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. sombra es posava per davant!
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En César Elormendi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Jara va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): sombra va estar a punt de posar-se per davant al minut 60 però César Elormendi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): sombra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roberto Rasilla va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eduardo Martín Núñez.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Òscar Angrill es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de sombra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ramón Zaray, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Polo Ambrosi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Polo Ambrosi va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que sombra va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Zaray de sombra es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Alfredo Zabalburu ocupà el lloc d'en Claus Bird al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de sombra quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

SAL_DEPORTIVO_HUESCA_AMAYA-LUCIA-MIRIAN-AZARA

Goles Goles

  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Barrientos va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Es duien 44 minuts de partit jugats quan 方 (Fang) 崇廷 (Chongting) va estar a punt de posar per davant a SAL_DEPORTIVO_HUESC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jaume Ramon Palou va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Froila Terry de SAL_DEPORTIVO_HUESC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Froila Terry de SAL_DEPORTIVO_HUESC es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 71.