Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fcb. United (1334796) - Doctores de la IUPAC (794958) » 558950719: T49/J1/X

Liga 558950719 Información oficial sobre el partido 558950719 en Hattrick

20.02.2016 14:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / X.1111 (166366)

Fcb. United Alineación oficial del equipo 'Fcb. United' en el partido 2 - 3 Doctores de la IUPAC Alineación oficial del equipo 'Doctores de la IUPAC' en el partido
0 - 1 Pablo Lapeña Gómez (12')
Francisco Mena (35') 1 - 1
Noel Vegal (67') 2 - 1
2 - 2 Nikola Nenchev (72')
2 - 3 Kenar Sagarra (82')
Fcb. United Alineación oficial del equipo 'Fcb. United' en el partido 2 - 3 Doctores de la IUPAC Alineación oficial del equipo 'Doctores de la IUPAC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fcb. United Alineación oficial del equipo 'Fcb. United' en el partido 2 - 1 Doctores de la IUPAC Alineación oficial del equipo 'Doctores de la IUPAC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fcb. United

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francisco Mena, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): Noel Vegal va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de United i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Şerban Costaş va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lolo Desclergues de United es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Francisco Mena no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Lolo Desclergues ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Doctores de la IUPAC

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Doctores va ser finalitzada des de l'esquerra per Pablo Lapeña Gómez al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 72 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Nikola Nenchev.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pablo Lapeña Gómez arribés a peus de Kenar Sagarra, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Doctores el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Mena no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Xiraxi Galo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Xiraxi Galo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 66 però la pilota va sortir lleugerament desviada.