Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES (440513) - El pulpo español (121647) » 558950087: T49/J12/X

Liga 558950087 Información oficial sobre el partido 558950087 en Hattrick

07.05.2016 14:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / X.1099 (166354)

ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES Alineación oficial del equipo 'ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES' en el partido 5 - 1 El pulpo español Alineación oficial del equipo 'El pulpo español' en el partido
0 - 1 Adrian Bragă (3')
Sergio Zeballos (14') 1 - 1
Aldo Campoo (28') 2 - 1
Aldo Campoo (60') 3 - 1
Sandro Benítez (88') 4 - 1
Aldo Campoo (89') 5 - 1
ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES Alineación oficial del equipo 'ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES' en el partido 5 - 1 El pulpo español Alineación oficial del equipo 'El pulpo español' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES Alineación oficial del equipo 'ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES' en el partido 5 - 0 El pulpo español Alineación oficial del equipo 'El pulpo español' en el partido
Tiene un resultado normal 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES

Goles Goles

  • 113 Minuto 14 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al FUERTES una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sergio Zeballos, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 14.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): FUERTES s'avançava al marcador al minut 28, després d'un rebot que va caçar en Aldo Campoo per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FUERTES va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aldo Campoo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): FUERTES va augmentar la diferència quan Sandro Benítez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Aldo Campoo va incrementar l'avantatge de FUERTES amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Valentín Agelet de FUERTES va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Saavedra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

El pulpo español

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adrian Bragă que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a español.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Avel·lí Dilmé va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 4, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Eriberto Nieto va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Daniel Canseco haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a español al minut 50.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Adrian Bragă quasi redueix la diferència al marcador al minut 68, però una gran estirada d'en Reyes Maldonado Chacón va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jorge Blanco la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de español havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Miquel dels Sants Albert va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.