Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Suntherlandd (772504) - Jalberteam II (801386) » 558946675: T49/J12/X

Liga 558946675 Información oficial sobre el partido 558946675 en Hattrick

07.05.2016 14:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / X.1038 (166293)

Suntherlandd Alineación oficial del equipo 'Suntherlandd' en el partido 0 - 1 Jalberteam II Alineación oficial del equipo 'Jalberteam II' en el partido
0 - 1 Òscar Francès (87')
Suntherlandd Alineación oficial del equipo 'Suntherlandd' en el partido 0 - 1 Jalberteam II Alineación oficial del equipo 'Jalberteam II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Suntherlandd Alineación oficial del equipo 'Suntherlandd' en el partido 2 - 1 Jalberteam II Alineación oficial del equipo 'Jalberteam II' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,6 % 18,6 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suntherlandd

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Suntherlandd va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Paco Urquioja va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Al minut 42, Suntherlandd va disposar d'un penal a favor, però el xut de Víctor Montalbo va ser aturat per Aniol Taixés.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jorge Plasencia va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Jesús Provencio de Suntherlandd es va emportar una amonestació al minut 2 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Artizar Ataun ocupà el lloc d'en Juan Jesús Provencio al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de Suntherlandd quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Jalberteam II

Goles Goles

  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 87 minuts de joc, Òscar Francès, corrent com un esperitat, superà primer Denis Dadín per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jalberteam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iván Espín, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Jalberteam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alberto Godínez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paco Urquioja no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Luis Villamizar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Estepan Paraxu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Joaquín Miró Benítez.