Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BLACK TOWERS (1418183) - SL_ANDORRA (1579840) » 558934116: T49/J8/X

Liga 558934116 Información oficial sobre el partido 558934116 en Hattrick

09.04.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / X.814 (96897)

BLACK TOWERS Alineación oficial del equipo 'BLACK TOWERS' en el partido 1 - 1 SL_ANDORRA Alineación oficial del equipo 'SL_ANDORRA' en el partido
José Yurrita (4') 1 - 0
1 - 1 Carmelo Maccaferri (88')
BLACK TOWERS Alineación oficial del equipo 'BLACK TOWERS' en el partido 1 - 1 SL_ANDORRA Alineación oficial del equipo 'SL_ANDORRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BLACK TOWERS Alineación oficial del equipo 'BLACK TOWERS' en el partido 3 - 1 SL_ANDORRA Alineación oficial del equipo 'SL_ANDORRA' en el partido
Tiene mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BLACK TOWERS

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del TOWERS contenien la respiració mentre en José Yurrita s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Serafín Urraca es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El TOWERS ho intentava per la dreta per mitjà de Antoni Puigdellívol, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Álvaro Ramo de TOWERS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jorge Xerez després que el jugador de TOWERS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, José Yurrita de TOWERS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Álvaro Ramo es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en José Yurrita va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Al minut 24, Isidro Ranchal de TOWERS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): En Álvaro Ramo va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Albert Ratés tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

SL_ANDORRA

Goles Goles

  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 88 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Carmelo Maccaferri marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Isidro Ranchal no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jesús Ataide estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 260 Minuto 41 (Ocasión de falta): El jugador visitant Evgeni Alexiev va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 41 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Carles Tarradell quasi aconsegueix empatar per SL_ANDORRA al minut 60, però Miquel Faura va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Era el minut 73 quan després d'una dura entrada, el jugador Javier Grimaldi de SL_ANDORRA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.