Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JOSBEG (1583541) - Real Zaragoza S.D (1338074) » 558923435: T49/J12/X

Liga 558923435 Información oficial sobre el partido 558923435 en Hattrick

07.05.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / X.623 (96706)

JOSBEG Alineación oficial del equipo 'JOSBEG' en el partido 2 - 2 Real Zaragoza S.D Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza S.D' en el partido
Manuel Pablo Chocho (7') 1 - 0
Harald Dominke (31') 2 - 0
2 - 1 Iván Rio Reyero (38')
2 - 2 Chus Guzmán Puig (40')
JOSBEG Alineación oficial del equipo 'JOSBEG' en el partido 2 - 2 Real Zaragoza S.D Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza S.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
JOSBEG Alineación oficial del equipo 'JOSBEG' en el partido 5 - 0 Real Zaragoza S.D Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza S.D' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JOSBEG

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Tomás Sierra Galán va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de JOSBEG, Manuel Pablo Chocho, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de JOSBEG a 2 - 0. Harald Dominke va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jesús Santorum va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Harald Dominke va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Miguel Viñuela va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Harald Dominke va estar a punt d'avançar els locals al minut 78 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): David Formidero va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 54 (Lesión): Carlos José Mingo va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jaume Penadés. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Real Zaragoza S.D

Goles Goles

  • 136 Minuto 38 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Carlos José Mingo es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Iván Rio Reyero per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 38 passava a ser 2 - 1.
  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per Zaragoza va ser Chus Guzmán Puig, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Adrià Arimany va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 286 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Zaragoza, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Adrià Arimany va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Chus Guzmán Puig de Zaragoza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enric Manyosa de Zaragoza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Enrique Arasa ocupà el lloc d'en David Fontestad al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de Zaragoza quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Zaragoza va fer una substitució al minut 85. Adrián Grimón va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Denis Laurnagarai.