Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Litrikiiss CF (1458729) - roncubano (438059) » 558919717: T49/J7/X

Liga 558919717 Información oficial sobre el partido 558919717 en Hattrick

02.04.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / X.557 (96640)

Los Litrikiiss CF Alineación oficial del equipo 'Los Litrikiiss CF' en el partido 1 - 1 roncubano Alineación oficial del equipo 'roncubano' en el partido
Antonio García-Velasco (42') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Pérez Puig (78')
Los Litrikiiss CF Alineación oficial del equipo 'Los Litrikiiss CF' en el partido 1 - 1 roncubano Alineación oficial del equipo 'roncubano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Litrikiiss CF Alineación oficial del equipo 'Los Litrikiiss CF' en el partido 1 - 0 roncubano Alineación oficial del equipo 'roncubano' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Litrikiiss CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antonio García-Velasco de Litrikiiss aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Litrikiiss per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Salvador Castelltort va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kiril Pirgov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iker Simón Abril va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Manuel Paredes no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rafael Desmont estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Santamaría, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Litrikiiss va estar a punt de posar-se per davant al minut 82 però Antonio García-Velasco va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

roncubano

Goles Goles

  • 136 Minuto 78 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Iker Simón Abril va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Ignacio Pérez Puig se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 1 al minut 78 per a roncubano.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Christian Martínez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ignacio Pérez Puig no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de roncubano va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonio Equióiz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David López Simón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Gavilán de roncubano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.