Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Emav FC (1415961) - Oregón Salas (312359) » 558917742: T49/J3/X

Liga 558917742 Información oficial sobre el partido 558917742 en Hattrick

05.03.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / X.522 (96605)

Emav FC Alineación oficial del equipo 'Emav FC' en el partido 2 - 0 Oregón Salas Alineación oficial del equipo 'Oregón Salas' en el partido
鲍 (Bao) 望松 (Wangsong) (36') 1 - 0
Jesús de Hinojosa (54') 2 - 0
Emav FC Alineación oficial del equipo 'Emav FC' en el partido 2 - 0 Oregón Salas Alineación oficial del equipo 'Oregón Salas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Emav FC Alineación oficial del equipo 'Emav FC' en el partido 2 - 3 Oregón Salas Alineación oficial del equipo 'Oregón Salas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,0 % 62,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emav FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): En José María Iturricha és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en 鲍 (Bao) 望松 (Wangsong) perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 54, José María Iturricha va pentinar un córner cap al segon pal que Jesús De Hinojosa va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Emav va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 鲍 (Bao) 望松 (Wangsong) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergio Cenador.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Emav per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Tomàs Castany va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Gerard Batle es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Jesús De Hinojosa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Emav ho intentava per la dreta per mitjà de David Tomàs, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 205 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Emav va estar a punt de marcar quan Tomàs Castany va fer una passada impressionant a Pere Joan Santaeulària, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sergio Cenador al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tomàs Castany va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerard Batle de Emav va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tomàs Castany es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Oregón Salas

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Vincenzo Primozich va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Santiago Estañol que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dumitrel Filipache de Oregón es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Oregón es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel José Menéndez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Aranda Rubio al camp.