Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valdepeñas C.F. (989996) - Educación Infantil (1419677) » 558913266: T49/J4/X

Liga 558913266 Información oficial sobre el partido 558913266 en Hattrick

12.03.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / X.442 (96525)

Valdepeñas C.F. Alineación oficial del equipo 'Valdepeñas C.F.' en el partido 3 - 3 Educación Infantil Alineación oficial del equipo 'Educación Infantil' en el partido
Enrique José Lancia (32') 1 - 0
Kiritz Leizargarate (39') 2 - 0
2 - 1 Scott Barrowman (41')
2 - 2 Paco Neves (68')
贾 (Jia) 霆国 (Tingguo) (86') 3 - 2
3 - 3 Scott Barrowman (89')
Valdepeñas C.F. Alineación oficial del equipo 'Valdepeñas C.F.' en el partido 3 - 3 Educación Infantil Alineación oficial del equipo 'Educación Infantil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valdepeñas C.F. Alineación oficial del equipo 'Valdepeñas C.F.' en el partido 2 - 2 Educación Infantil Alineación oficial del equipo 'Educación Infantil' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,8 % 37,4 % 30,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdepeñas C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Enrique José Lancia, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Valdepeñas es posava per davant!
  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Kiritz Leizargarate va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 39, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Valdepeñas, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 124 Minuto 86 (Gol de penalti): Corria el minut 86, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Valdepeñas s'avançava en el marcador després que en 贾 (Jia) 霆国 (Tingguo) xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fulgenci Morgades no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Kiritz Leizargarate estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Kiritz Leizargarate del Valdepeñas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Iker Altzumendi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valdepeñas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Raül Gasulla de Valdepeñas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Kiritz Leizargarate de Valdepeñas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Raúl Barcelona ocupà el lloc d'en Francisco Zubía al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de Valdepeñas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Educación Infantil

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Scott Barrowman va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 41 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Educación van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 68, quan Paco Neves va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Educación. A fi d'aconseguir el 3 - 3, van tocar-la en curt per tal que Scott Barrowman xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Educación sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Elies Agell, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Educación va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 游 (You) 顺浩 (Shunhao) va desviar el xut final de Paco Neves després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Fulgenci Morgades de Educación va abandonar el terreny de joc després de 19 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ekhieder Donosti va entrar en el seu lloc.