Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RocaJuniorsFC (488617) - jorge kids (310805) » 558912377: T49/J6/X

Liga 558912377 Información oficial sobre el partido 558912377 en Hattrick

26.03.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / X.426 (96509)

RocaJuniorsFC Alineación oficial del equipo 'RocaJuniorsFC' en el partido 0 - 3 jorge kids Alineación oficial del equipo 'jorge kids' en el partido
0 - 1 Rafael Caparriaga (30')
0 - 2 Cecilio Ferreira (49')
0 - 3 Cecilio Ferreira (79')
RocaJuniorsFC Alineación oficial del equipo 'RocaJuniorsFC' en el partido 0 - 3 jorge kids Alineación oficial del equipo 'jorge kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RocaJuniorsFC Alineación oficial del equipo 'RocaJuniorsFC' en el partido 1 - 2 jorge kids Alineación oficial del equipo 'jorge kids' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RocaJuniorsFC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Alejandro Ramírez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RocaJuniorsFC.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Aquilino Tebas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de RocaJuniorsFC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 38 minuts, en Casiano Vita no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Luis Martínez Delgado va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Casiano Vita no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toni Manzanaro de RocaJuniorsFC es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Casiano Vita, que no va rendir al seu nivell habitual.

jorge kids

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Erramel Ilurdotz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de jorge, Rafael Caparriaga, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de jorge, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Cecilio Ferreira va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 79 pels visitants. En Cecilio Ferreira va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de jorge, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Vador Guia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ignacio Ecay de jorge va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 31 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ignacio Ecay va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vador Guia de jorge va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Erramel Ilurdotz de jorge va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 27 de partit, quan un jugador de jorge, en Castor Borreiros, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): En Rafael Caparriaga va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.