Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

penya madridista malcocinado (1333911) - Bull Pat Boney F. C. (440376) » 558910074: T49/J4/X

Liga 558910074 Información oficial sobre el partido 558910074 en Hattrick

12.03.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / X.385 (96468)

penya madridista malcocinado Alineación oficial del equipo 'penya madridista malcocinado' en el partido 1 - 0 Bull Pat Boney F. C. Alineación oficial del equipo 'Bull Pat Boney F. C.' en el partido
Yighmurassen Ghalab (16') 1 - 0
penya madridista malcocinado Alineación oficial del equipo 'penya madridista malcocinado' en el partido 1 - 0 Bull Pat Boney F. C. Alineación oficial del equipo 'Bull Pat Boney F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
penya madridista malcocinado Alineación oficial del equipo 'penya madridista malcocinado' en el partido 3 - 0 Bull Pat Boney F. C. Alineación oficial del equipo 'Bull Pat Boney F. C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

penya madridista malcocinado

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Yighmurassen Ghalab, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Del Castillo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio Cerezales al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tilo Kulenkamp va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Yighmurassen Ghalab de malcocinado gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Sergio Irabarreta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Antonio Cerezales va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Querol de malcocinado va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Albert Querol ocupà el lloc d'en Julio Clairac al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de malcocinado quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Era el minut 43 quan després d'una dura entrada, el jugador Yighmurassen Ghalab de malcocinado s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Bull Pat Boney F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Pachi Donesteve va estar a punt de posar per davant a Boney amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mario Guazola va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Pachi Donesteve va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mario Guazola va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Pepe Luis Marsán va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Publio Garmendia no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Pepe Luis Marsán, que no va rendir al seu nivell habitual.