Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC barbens solsona (441110) - Tubilla F.C. (777776) » 558908595: T49/J12/X

Liga 558908595 Información oficial sobre el partido 558908595 en Hattrick

07.05.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / X.358 (96441)

FC barbens solsona Alineación oficial del equipo 'FC barbens solsona' en el partido 2 - 1 Tubilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Tubilla F.C.' en el partido
Enrique Gandaberro (31') 1 - 0
1 - 1 Juan Esteban Santana (62')
Renato Vázquez (85') 2 - 1
FC barbens solsona Alineación oficial del equipo 'FC barbens solsona' en el partido 2 - 1 Tubilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Tubilla F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC barbens solsona Alineación oficial del equipo 'FC barbens solsona' en el partido 4 - 2 Tubilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Tubilla F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,2 % 4,0 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC barbens solsona

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tubilla. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Enrique Gandaberro la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del barbens es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 31.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Renato Vázquez de barbens va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Renato Vázquez va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lluís Canonge va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Marcos Frías va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Després de 18 minuts jugats, Raúl Dou es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pablo Ramírez.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Rafael Galquio de barbens va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manuel Folch Cardona va entrar en el seu lloc.

Tubilla F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 62 minuts Juan Esteban Santana va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Lluís Canonge va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 20 de joc.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Diego Zorita Muñoz quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Carlos Pizarro sol davant la porteria al minut 43, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Jesús Miguel Galván va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manuel Folch Cardona, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.