Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real S. de Gijon (1582658) - SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA (486141) » 558895555: T49/J14/X

Liga 558895555 Información oficial sobre el partido 558895555 en Hattrick

21.05.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / X.125 (96208)

Real S. de Gijon Alineación oficial del equipo 'Real S. de Gijon' en el partido 1 - 1 SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA' en el partido
0 - 1 Felipe Iribarne (2')
Fidel Peñafiel (61') 1 - 1
Real S. de Gijon Alineación oficial del equipo 'Real S. de Gijon' en el partido 1 - 1 SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real S. de Gijon Alineación oficial del equipo 'Real S. de Gijon' en el partido 2 - 2 SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real S. de Gijon

Goles Goles

  • 114 Minuto 61 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 61. Fidel Peñafiel, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Lafuente Santamaría va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Gabriel Eguilaz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Fidel Peñafiel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Tenorio Tirado de Gijon es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Gijon va fer una substitució al minut 43. Ramon Grangé va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jesús Alberto Fantoni.

SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SAL_DEPORTIVO_MIRAN prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Felipe Iribarne.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ernesto Roldán Santos al minut 35, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): SAL_DEPORTIVO_MIRAN va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador Ernesto Roldán Santos va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ramon Amorós no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eduardo Béiztegui estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Eduardo Béiztegui va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gilbert Flor va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Eduardo Béiztegui ocupà el lloc d'en Vladimir Iliev al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de SAL_DEPORTIVO_MIRAN quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.