Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seis Bancos (313526) - Rafal C.F. (776258) » 558891911: T49/J13/X

Liga 558891911 Información oficial sobre el partido 558891911 en Hattrick

14.05.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / X.60 (96143)

Seis Bancos Alineación oficial del equipo 'Seis Bancos' en el partido 2 - 1 Rafal C.F. Alineación oficial del equipo 'Rafal C.F.' en el partido
Altzaga Gillain (6') 1 - 0
1 - 1 Pepe Riaño (15')
Moisès Bogatell (70') 2 - 1
Seis Bancos Alineación oficial del equipo 'Seis Bancos' en el partido 2 - 1 Rafal C.F. Alineación oficial del equipo 'Rafal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Seis Bancos Alineación oficial del equipo 'Seis Bancos' en el partido 3 - 1 Rafal C.F. Alineación oficial del equipo 'Rafal C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seis Bancos

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 6 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Altzaga Gillain llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passats 70 minuts, Moisès Bogatell, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Bancos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Altzaga Gillain va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hugo Cereixo de Bancos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Raúl Aranzábal del Bancos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Altzaga Gillain, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Hugo Cereixo maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Rafal C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 en Pepe Riaño va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Urennid Chedadi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rafal que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Santi Recuero va marcar al minut 55 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Serrano de Rafal es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Pepe Riaño de Rafal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Trevor Farrell de Rafal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Després de 69 minuts jugats, Urennid Chedadi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Lino Brandariz.