Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villarreal.C.F S.A.D' (779646) - Camel United FC (439972) » 558890711: T49/J7/X

Liga 558890711 Información oficial sobre el partido 558890711 en Hattrick

02.04.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / X.39 (96122)

Villarreal.C.F S.A.D' Alineación oficial del equipo 'Villarreal.C.F S.A.D'' en el partido 1 - 0 Camel United FC Alineación oficial del equipo 'Camel United FC' en el partido
Gaspar Piera (83') 1 - 0
Villarreal.C.F S.A.D' Alineación oficial del equipo 'Villarreal.C.F S.A.D'' en el partido 1 - 0 Camel United FC Alineación oficial del equipo 'Camel United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Villarreal.C.F S.A.D' Alineación oficial del equipo 'Villarreal.C.F S.A.D'' en el partido 5 - 1 Camel United FC Alineación oficial del equipo 'Camel United FC' en el partido
Es un cenizo 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villarreal.C.F S.A.D'

Goles Goles

  • 120 Minuto 83 (Gol de falta): Gaspar Piera va donar a Villarreal.C.F un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Villarreal.C.F per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Eusebio Cuartas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Javier Velázquez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Villarreal.C.F se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Gaspar Piera es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Villarreal.C.F va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eusebio Cuartas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Guillermo Porta.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eusebio Cuartas va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Ander Taberné ocupà el lloc d'en Ignacio Güell al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Villarreal.C.F quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Camel United FC

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Hansjochen Rössner va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Juan Aznar, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En José Roberto Cortit va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.