Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

corretrasmin cf (309792) - Alcazr de Sama (311539) » 558886673: T49/J6/IX

Liga 558886673 Información oficial sobre el partido 558886673 en Hattrick

26.03.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / IX.2015 (177510)

corretrasmin cf Alineación oficial del equipo 'corretrasmin cf' en el partido 3 - 4 Alcazr de Sama Alineación oficial del equipo 'Alcazr de Sama' en el partido
0 - 1 Víctor Cuñada (4')
0 - 2 Gerard Verdaguer (29')
0 - 3 Paulos Facorro (38')
Rufino Budian (42') 1 - 3
1 - 4 Luis Navarro (48')
Nelson Lanzol (49') 2 - 4
Nelson Lanzol (71') 3 - 4
corretrasmin cf Alineación oficial del equipo 'corretrasmin cf' en el partido 3 - 4 Alcazr de Sama Alineación oficial del equipo 'Alcazr de Sama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
corretrasmin cf Alineación oficial del equipo 'corretrasmin cf' en el partido 3 - 3 Alcazr de Sama Alineación oficial del equipo 'Alcazr de Sama' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,2 % 36,5 % 29,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

corretrasmin cf

Goles Goles

  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): Passava el minut 42 del matx, quan l'atent Rufino Budian va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 102 Minuto 49 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de corretrasmin van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Nelson Lanzol en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.
  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Nelson Lanzol de corretrasmin va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): corretrasmin enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): corretrasmin va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Rufino Budian va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Hegoi Ituño va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Torre de corretrasmin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toni Fortún de corretrasmin es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Torre es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Alcazr de Sama

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Víctor Cuñada quedar desmarcat i marcar per a Alcazr al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Alcazr. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Gerard Verdaguer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Paulos Facorro va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 3 al minut 38.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luis Navarro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Gerard Verdaguer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pere Graell, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Víctor Cuñada va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jaume Genovès es va quedar sol davant del porter, al minut 50. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerard Verdaguer de Alcazr es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Salvador Sáenz Ruiz de Alcazr va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.