Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BarakaTown (1587136) - Los Desequilibrados (772428) » 558879850: T49/J8/IX

Liga 558879850 Información oficial sobre el partido 558879850 en Hattrick

09.04.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / IX.1893 (177388)

BarakaTown Alineación oficial del equipo 'BarakaTown' en el partido 2 - 5 Los Desequilibrados Alineación oficial del equipo 'Los Desequilibrados' en el partido
0 - 1 Daniel Samper (3')
José María Ruano (11') 1 - 1
Saber Bencheroune (17') 2 - 1
2 - 2 Manolo Camerón (48')
2 - 3 Nikolay Yonchev (60')
2 - 4 Manolo Camerón (62')
2 - 5 Manolo Camerón (64')
BarakaTown Alineación oficial del equipo 'BarakaTown' en el partido 2 - 5 Los Desequilibrados Alineación oficial del equipo 'Los Desequilibrados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
BarakaTown Alineación oficial del equipo 'BarakaTown' en el partido 2 - 6 Los Desequilibrados Alineación oficial del equipo 'Los Desequilibrados' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BarakaTown

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en José María Ruano va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. BarakaTown empatava el partit, 1 a 1, al minut 11.
  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el BarakaTown va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Saber Bencheroune aconseguint el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Enrique Reina no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sergio Menéndez-Pidal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de 蔡 (Cai) 舜洋 (Shunyang) no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Iriztain es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Marcial Gomis es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Belmiro Zuazola.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Eduardo González de Jate ocupà el lloc d'en Martzelo Abio al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de BarakaTown quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Los Desequilibrados

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Daniel Samper que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En José Francisco Sanz Delfa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Desequilibrados, un peu providencial d'en Manolo Camerón va situar el 2-2 al panell digital.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 60, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nikolay Yonchev es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Apolonio Villalba arribés a peus de Manolo Camerón, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Desequilibrados el 2 - 4.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Manolo Camerón va aprofitar un error defensiu al minut 64, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a Desequilibrados.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Ramon Jesús Sanbola quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nikolay Yonchev ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Ñuño Monforte va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Desequilibrados quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ñuño Monforte va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikolay Yonchev de Desequilibrados amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramon Jesús Sanbola de Desequilibrados va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de Desequilibrados, en Nikolay Yonchev, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.