Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trttrtrtrtrttr (1460765) - Club de Kímicos de Madrid, S.A.D. (778016) » 558879195: T49/J12/IX

Liga 558879195 Información oficial sobre el partido 558879195 en Hattrick

07.05.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / IX.1881 (177376)

trttrtrtrtrttr Alineación oficial del equipo 'trttrtrtrtrttr' en el partido 0 - 4 Club de Kímicos de Madrid, S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club de Kímicos de Madrid, S.A.D.' en el partido
0 - 1 Samuel Gells (34')
0 - 2 Rexinaldo Leizán (56')
0 - 3 Vado Galdames (64')
0 - 4 Clemente Jiménez (69')
trttrtrtrtrttr Alineación oficial del equipo 'trttrtrtrtrttr' en el partido 0 - 4 Club de Kímicos de Madrid, S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club de Kímicos de Madrid, S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
trttrtrtrtrttr Alineación oficial del equipo 'trttrtrtrtrttr' en el partido 3 - 4 Club de Kímicos de Madrid, S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club de Kímicos de Madrid, S.A.D.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,7 % 41,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trttrtrtrtrttr

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Antonio Puente va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): trttrtrtrtrttr va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Antonio Puente ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Javier Espadañero quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Egea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Javier Espadañero va disposar d'una bona oportunitat al minut 75, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Egea de trttrtrtrtrttr amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Espadañero de trttrtrtrtrttr es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 28 de partit, quan un jugador de trttrtrtrtrttr, en Fructuoso Valluerca Vallujera, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, Javier Espadañero de trttrtrtrtrttr es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Club de Kímicos de Madrid, S.A.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Samuel Gells donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rexinaldo Leizán de KMC'S l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 56 de partit.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, KMC'S va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Vado Galdames, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al 69 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a KMC'S augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Clemente Jiménez es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): KMC'S va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manuel Uhagón va desviar el xut final de Vital Manzaneda després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Vado Galdames, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. KMC'S va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vital Manzaneda de KMC'S va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.