Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokitas FC (123072) - Legen_darios (1432287) » 558875290: T49/J2/IX

Evento: 032_2 (12000 seguidors es van reunir al Lokitas FC garden, on les condicions per a la pràctica de qualsevol esport eren molt bones. En Hounam Zamhariri va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Nick McEvoy i Hubert Serewa.)
Evento: 025_1 (Tothom estava impacient per gaudir d'un clàssic de Canarias que s'havia anunciat a bombo i platerets. L'àrbitre del partit tenia la merescuda etiqueta de rufià, guanyada a base de decisions poc objectives en partits anteriors. Tot i això, era la primera vegada que arbitrava un partit entre aquests dos equips.)
Evento: 020_1 (El Lokitas va sortir al camp amb un 4-4-2 d'inici.)
Evento: 021_4 (Pel Lokitas, els següents jugadors van saltar al terreny de joc: Carapío - Álvarez Miguel, Pardo, Hurtado, Urpí - Kostadinov, Bazo, Monroy, Valladolid - Pablos, Sorribas.

)
Evento: 020_2 (L'entrenador del Legen_darios va escollir un 4-4-2 per començar el partit.)
Evento: 021_2 (Alineació inicial del Legen_darios: Pérez Ponce - Palacios, Pujades, Hevia, Formidero - Moyano, Ambía, Burtzako, Arrieta - Romaguera, Ramón y Cajal.

)
Evento: 185_2 (L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Legen_darios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ernesto Valladolid la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lokitas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 5.)
Evento: 163_5 (L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 6 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Josep Pujades marcar un xut creuat des de la dreta.)
Evento: 123_1 (Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mario Pablos, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.)
Evento: 510_1 (Óscar Arrieta de Legen_darios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.)
Evento: 133_4 (Lokitas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ernesto Valladolid va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.)
Evento: 231_4 (Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ernesto Valladolid. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.)
Evento: 045_5 (Els primers 45 minuts de joc van deixar un 3 - 1 al marcador de l'estadi.)
Evento: 040_2 (Control de la pilota per al Lokitas, amb un 63% de possessió.

)
Evento: 232_5 (Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Josep Manuel Urpí va rematar alt.)
Evento: 108_4 (Pablo Formidero de Legen_darios va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company José Moyano que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 2 al marcador.)
Evento: 230_4 (En Zacarías Álvarez Miguel es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.)
Evento: 091_3 (Joaquín Pardo de Lokitas va abandonar el terreny de joc després de 73 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Valentín Aramburu va entrar en el seu lloc.)
Evento: 080_3 (Després del moviment de jugadors, Joan Sorribas va posar-se el braçalet de capità de Lokitas.)
Evento: 134_5 (Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Lokitas i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 76 minuts de joc. Mentre en Zacarías Álvarez Miguel el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.)
Evento: 234_5 (En Zacarías Álvarez Miguel va llançar un penal al minut 83. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.)
Evento: 115_4 (Tot i conduir la pilota, Josep Enric Romaguera era molt més ràpid que el defensa Pedro Rafael Hurtado. Al minut 85, el jugador de Legen_darios va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 3.)
Evento: 040_1 (Domini dels 45 minuts pel Lokitas, amb un 62 per cent de la possessió de l'esfèrica.

)
Evento: 041_1 (L'estrella de Lokitas en aquest partit va ser Joan Sorribas.)
Evento: 042_3 (Tanmateix, Josep Manuel Urpí va fer baixar el nivell de l'equip.)
Evento: 041_5 (En Raúl Hevia va fer un partit admirable per a Legen_darios.)
Evento: 042_1 (Juan Jesús Pérez Ponce, però, va decebre els seus seguidors.)
Evento: 550_2 ()
Evento: 550_4 ()
Evento: 599_2 (El partit va acabar 4 - 3.)

Liga 558875290 Información oficial sobre el partido 558875290 en Hattrick

27.02.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / IX.1812 (177307)

Lokitas FC Alineación oficial del equipo 'Lokitas FC' en el partido 4 - 3 Legen_darios Alineación oficial del equipo 'Legen_darios' en el partido
Ernesto Valladolid (5') 1 - 0
1 - 1 Josep Pujades (6')
Mario Pablos (18') 2 - 1
Ernesto Valladolid (23') 3 - 1
3 - 2 José Moyano (65')
Zacarías Álvarez Miguel (76') 4 - 2
4 - 3 Josep Enric Romaguera (85')
Lokitas FC Alineación oficial del equipo 'Lokitas FC' en el partido 4 - 3 Legen_darios Alineación oficial del equipo 'Legen_darios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lokitas FC Alineación oficial del equipo 'Lokitas FC' en el partido 3 - 1 Legen_darios Alineación oficial del equipo 'Legen_darios' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokitas FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Legen_darios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ernesto Valladolid la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lokitas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 5.
  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mario Pablos, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Lokitas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ernesto Valladolid va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Lokitas i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 76 minuts de joc. Mentre en Zacarías Álvarez Miguel el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ernesto Valladolid. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Josep Manuel Urpí va rematar alt.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Zacarías Álvarez Miguel es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 234 Minuto 83 (Ocasión de penalti): En Zacarías Álvarez Miguel va llançar un penal al minut 83. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Joaquín Pardo de Lokitas va abandonar el terreny de joc després de 73 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Valentín Aramburu va entrar en el seu lloc.

Legen_darios

Goles Goles

  • 163 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 6 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Josep Pujades marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 108 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible (general)): Pablo Formidero de Legen_darios va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company José Moyano que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 2 al marcador.
  • 115 Minuto 85 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Josep Enric Romaguera era molt més ràpid que el defensa Pedro Rafael Hurtado. Al minut 85, el jugador de Legen_darios va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Arrieta de Legen_darios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.