Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Gratallops (47962) - CAD__LAURA_GIRONA_FC (487854) » 558867073: T49/J6/IX

Liga 558867073 Información oficial sobre el partido 558867073 en Hattrick

26.03.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / IX.1665 (177160)

Racing Gratallops Alineación oficial del equipo 'Racing Gratallops' en el partido 1 - 4 CAD__LAURA_GIRONA_FC Alineación oficial del equipo 'CAD__LAURA_GIRONA_FC' en el partido
0 - 1 Jerónimo Montenegro (8')
0 - 2 Alfredo García de Zuñiga (28')
0 - 3 Jorge Pradas Veredas (29')
0 - 4 Jorge Pradas Veredas (57')
Felipe González Valle (71') 1 - 4
Racing Gratallops Alineación oficial del equipo 'Racing Gratallops' en el partido 1 - 4 CAD__LAURA_GIRONA_FC Alineación oficial del equipo 'CAD__LAURA_GIRONA_FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Gratallops Alineación oficial del equipo 'Racing Gratallops' en el partido 2 - 1 CAD__LAURA_GIRONA_FC Alineación oficial del equipo 'CAD__LAURA_GIRONA_FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,0 % 19,1 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Gratallops

Goles Goles

  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Gratallops no perdien la fe, i al minut 71 del partit, Felipe González Valle va marcar el 1 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gonzalo Descallar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 200 Minuto 33 (Ocasión de falta): Gratallops va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 33, però el xut va anar a parar al pal.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Pedro Vega Castañeda i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Gratallops, però el xut de Artemi Gomà va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Al minut 10 en Rubén Donlebrún va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

CAD__LAURA_GIRONA_FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): En Jerónimo Montenegro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 8 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de CAD__LAURA_GIRONA_F, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Alfredo García de Zuñiga va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jorge Pradas Veredas de CAD__LAURA_GIRONA_F l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 29 de partit.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, un xut de Jorge Pradas Veredas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Samuel Piera va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Leandro Ozores, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CAD__LAURA_GIRONA_F van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miquel Balagué, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): Alfredo Sotomonte no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Dani Porrera, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.