Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CeLtiÑa (122986) - progresista fc (487823) » 558866329: T49/J1/IX

Liga 558866329 Información oficial sobre el partido 558866329 en Hattrick

20.02.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / IX.1652 (177147)

CeLtiÑa Alineación oficial del equipo 'CeLtiÑa' en el partido 6 - 0 progresista fc Alineación oficial del equipo 'progresista fc' en el partido
Fabio Saseta (2') 1 - 0
Carmelo Mainez (11') 2 - 0
Carmelo Mainez (19') 3 - 0
Mauro Benítez de Lugo (20') 4 - 0
Marc Llop (50') 5 - 0
Fabio Saseta (85') 6 - 0
CeLtiÑa Alineación oficial del equipo 'CeLtiÑa' en el partido 6 - 0 progresista fc Alineación oficial del equipo 'progresista fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
CeLtiÑa Alineación oficial del equipo 'CeLtiÑa' en el partido 7 - 0 progresista fc Alineación oficial del equipo 'progresista fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CeLtiÑa

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): CeLtiÑa s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Fabio Saseta per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): En Carmelo Mainez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CeLtiÑa pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carmelo Mainez va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): En Mauro Benítez de Lugo de CeLtiÑa va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): CeLtiÑa va aconseguir el 5 - 0 quan Marc Llop va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): CeLtiÑa va augmentar la diferència quan Fabio Saseta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Al minut 25 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Fabio Saseta, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Carmelo Mainez gairebé va marcar per a CeLtiÑa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Víctor Blanco al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marc Llop va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos de Lezo de CeLtiÑa es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Julio César Grimón s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): CeLtiÑa va fer una substitució al minut 27. Juan Montenegro va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Abdelghani Zahir.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Fernando Blanco ocupà el lloc d'en Mauro Benítez de Lugo al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de CeLtiÑa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Melian Stârcu de CeLtiÑa va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tomàs Sidera va entrar en el seu lloc.

progresista fc

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Blanco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alfonso Ayora estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristian-Paul Geonea de progresista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.