Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bar cafeteria l'Atlantida (1600966) - Timoneda (1455077) » 558865394: T49/J6/IX

Liga 558865394 Información oficial sobre el partido 558865394 en Hattrick

26.03.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / IX.1635 (177130)

bar cafeteria l'Atlantida Alineación oficial del equipo 'bar cafeteria l'Atlantida' en el partido 2 - 2 Timoneda Alineación oficial del equipo 'Timoneda' en el partido
0 - 1 Pedro Pampin (18')
0 - 2 David Asensi (22')
Pepe Berrendero (66') 1 - 2
Santi Díaz de Vargas (79') 2 - 2
bar cafeteria l'Atlantida Alineación oficial del equipo 'bar cafeteria l'Atlantida' en el partido 2 - 2 Timoneda Alineación oficial del equipo 'Timoneda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
bar cafeteria l'Atlantida Alineación oficial del equipo 'bar cafeteria l'Atlantida' en el partido 2 - 4 Timoneda Alineación oficial del equipo 'Timoneda' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 77,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bar cafeteria l'Atlantida

Goles Goles

  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): ATLANTIDA no perdien la fe, i al minut 66 del partit, Pepe Berrendero va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Santi Díaz de Vargas va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ATLANTIDA, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Tomás Valtierra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jesús Fernando Gayangos va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 61 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomás Valtierra.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bizkargi Zarautz de ATLANTIDA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Després de 31 minuts, ATLANTIDA va veure com el seu jugador Pío Segovia havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Jesús Fernando Gayangos entraria per ocupar el seu lloc.

Timoneda

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador de Timoneda Pedro Pampin va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 18 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, David Asensi va augmentar l'avantatge de Timoneda a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ernesto Malo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pedro Pampin estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Brais Rivas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Guruceta. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Abelardo Cayo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Adolfo Weyler va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benjamí Fornells es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abelardo Cayo de Timoneda es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78 del partit, Abelardo Cayo de l'equip Timoneda, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Jorge Celayarán va sortir coix del terreny de joc, substituït per David Asensi. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.