Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SARIÑENA_ELCHE SON DE PRIMERA (1438405) - Los Berenjenas F.C (441787) » 558862631: T49/J1/IX

Liga 558862631 Información oficial sobre el partido 558862631 en Hattrick

20.02.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / IX.1586 (177081)

SARIÑENA_ELCHE SON DE PRIMERA Alineación oficial del equipo 'SARIÑENA_ELCHE SON DE PRIMERA' en el partido 5 - 1 Los Berenjenas F.C Alineación oficial del equipo 'Los Berenjenas F.C' en el partido
Alin Eftime (5') 1 - 0
Pedro Ignacio Quintans (10') 2 - 0
2 - 1 Helenio Cruzado (50')
Fernando Galbarro (57') 3 - 1
Espina Platero (70') 4 - 1
Fernando Galbarro (85') 5 - 1
SARIÑENA_ELCHE SON DE PRIMERA Alineación oficial del equipo 'SARIÑENA_ELCHE SON DE PRIMERA' en el partido 5 - 1 Los Berenjenas F.C Alineación oficial del equipo 'Los Berenjenas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SARIÑENA_ELCHE SON DE PRIMERA Alineación oficial del equipo 'SARIÑENA_ELCHE SON DE PRIMERA' en el partido 3 - 0 Los Berenjenas F.C Alineación oficial del equipo 'Los Berenjenas F.C' en el partido
Tiene suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SARIÑENA_ELCHE SON DE PRIMERA

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): SARIÑENA_ELCHE prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Alin Eftime va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): En Pedro Pecina entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SARIÑENA_ELCHE, un peu providencial d'en Pedro Ignacio Quintans va situar el 2-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SARIÑENA_ELCHE pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fernando Galbarro va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 4 - 1 s'ha de veure repetit: en Pedro Pecina de SARIÑENA_ELCHE va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Espina Platero, que no va perdonar.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): El gol de falta de Fernando Galbarro sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 85 i ampliar l'avantatge de SARIÑENA_ELCHE a 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Espina Platero. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Ramón Calo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Espina Platero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Paulín Baptista es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aitame Galdón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alin Eftime de SARIÑENA_ELCHE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Pecina de SARIÑENA_ELCHE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Oriol Bech va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de SARIÑENA_ELCHE estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 67 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 67 de partit, quan un jugador de SARIÑENA_ELCHE, en Aitame Galdón, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Los Berenjenas F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mario Viuda va anar directament als peus de Helenio Cruzado que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Ciria de Berenjenas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.