Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xerez f.c (488429) - Som-hi Peps (121322) » 558862326: T49/J9/IX

Liga 558862326 Información oficial sobre el partido 558862326 en Hattrick

16.04.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / IX.1580 (177075)

xerez f.c Alineación oficial del equipo 'xerez f.c' en el partido 8 - 0 Som-hi Peps Alineación oficial del equipo 'Som-hi Peps' en el partido
Noelio Medina Velasco (20') 1 - 0
Anselmo Huyarramendia (26') 2 - 0
Manuel Ríos Baeza (67') 3 - 0
Noelio Medina Velasco (83') 4 - 0
Antoni Alexandre (85') 5 - 0
Manuel Ríos Baeza (88') 6 - 0
Noelio Medina Velasco (89') 7 - 0
Servando Urizar (89') 8 - 0
xerez f.c Alineación oficial del equipo 'xerez f.c' en el partido 8 - 0 Som-hi Peps Alineación oficial del equipo 'Som-hi Peps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
xerez f.c Alineación oficial del equipo 'xerez f.c' en el partido 8 - 1 Som-hi Peps Alineación oficial del equipo 'Som-hi Peps' en el partido
Tiene un resultado normal 7.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xerez f.c

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Noelio Medina Velasco va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de xerez.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Anselmo Huyarramendia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Manuel Ríos Baeza va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): xerez va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Noelio Medina Velasco va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Norberto Sacristán és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Antoni Alexandre perquè aconseguís el 5 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Manuel Ríos Baeza va incrementar l'avantatge de xerez amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Antoni Alexandre estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Noelio Medina Velasco va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 7 - 0 al minut 89.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Servando Urizar de xerez va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Diego Gil. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Diego Gil es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Macías Casado de xerez es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Manuel Muñoz es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Norberto Sacristán.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): El jugador de xerez Sebastián de Mora va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Isaac Plana va entrar en el seu lloc.

Som-hi Peps

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 38 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Som-hi van pujar a rematar. Però en José Solís Pareja la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Germán Pérez ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael de la Obra de Som-hi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80, Guillem Alaball de Som-hi va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.