Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Da Silva FC (1434251) - los ikers (1597408) » 558855436: T49/J8/IX

Liga 558855436 Información oficial sobre el partido 558855436 en Hattrick

09.04.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / IX.1457 (176952)

Da Silva FC Alineación oficial del equipo 'Da Silva FC' en el partido 4 - 0 los ikers Alineación oficial del equipo 'los ikers' en el partido
Osvaldo Portugal (58') 1 - 0
Jaime Ramos (75') 2 - 0
叶 (Ye) 名辉 (Minghui) (82') 3 - 0
Perico Orozco (83') 4 - 0
Da Silva FC Alineación oficial del equipo 'Da Silva FC' en el partido 4 - 0 los ikers Alineación oficial del equipo 'los ikers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Da Silva FC Alineación oficial del equipo 'Da Silva FC' en el partido 3 - 1 los ikers Alineación oficial del equipo 'los ikers' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,9 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Da Silva FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Silva, atacant per l'esquerra al minut 58, va aprofitar el magnífic llançament de Osvaldo Portugal per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Silva pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jaime Ramos va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 82 i semblava que Silva desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte 叶 (Ye) 名辉 (Minghui) va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Silva al minut 83, que va llançar ajustat al pal en Perico Orozco. 4 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Silva van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 13, però el xut de 叶 (Ye) 名辉 (Minghui) des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Silva va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Osvaldo Portugal va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dino Acha.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Arsèni Campí va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Dino Acha va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 叶 (Ye) 名辉 (Minghui) de Silva es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Osvaldo Portugal de Silva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 49 (Tirita (médico)): Semblava que Luis Alija s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Perico Orozco, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

los ikers

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): ikers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Jorge Gómez de la Vega va quedar-se sol davant el porter Juan Damián Zarra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 209 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Arsèni Campí va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ivan Ros. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Jorge Gómez de la Vega de ikers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 79 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Justino Salegi amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mohamed Esquivias es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27 del partit, Mohamed Esquivias de l'equip ikers, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Justino Salegi de ikers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Sánchez Zarzosa.

Lesiones Lesiones