Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

txulo's (493469) - EVENSEA PARTY (486309) » 558852081: T49/J10/IX

Liga 558852081 Información oficial sobre el partido 558852081 en Hattrick

23.04.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / IX.1397 (176892)

txulo's Alineación oficial del equipo 'txulo's' en el partido 1 - 3 EVENSEA PARTY Alineación oficial del equipo 'EVENSEA PARTY' en el partido
0 - 1 Xavi Minyana (13')
Gero Syburg (34') 1 - 1
1 - 2 Xavi Minyana (39')
1 - 3 Xavi Minyana (77')
txulo's Alineación oficial del equipo 'txulo's' en el partido 1 - 3 EVENSEA PARTY Alineación oficial del equipo 'EVENSEA PARTY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
txulo's Alineación oficial del equipo 'txulo's' en el partido 1 - 2 EVENSEA PARTY Alineación oficial del equipo 'EVENSEA PARTY' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

txulo's

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 una excel·lent centrada de Quintí Sampol va arribar a Gero Syburg, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fernando Miñarro va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Kostobaro Arangutia de txulos va intentar batre la porteria rival al minut 64 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): txulos van sortir al contraatac al minut 69, però Quintí Sampol va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Miñarro de txulos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

EVENSEA PARTY

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, el EVENSEA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Xavi Minyana, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de EVENSEA va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Xavi Minyana, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 2.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Xavi Minyana va augmentar l'avantatge de EVENSEA a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Martín Gallach va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Llorens Campalans al minut 26, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Llorens Campalans va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Ferrán Cifontes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jaime Casón va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de EVENSEA a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alfredo Barjola va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fabrizio Sassu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33 de partit, el jugador Xavi Minyana de EVENSEA es va lesionar lleugerament però va poder continuar.