Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

scalabrados (989578) - Antibar (796752) » 558845490: T49/J14/IX

Liga 558845490 Información oficial sobre el partido 558845490 en Hattrick

21.05.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / IX.1279 (176774)

scalabrados Alineación oficial del equipo 'scalabrados' en el partido 1 - 5 Antibar Alineación oficial del equipo 'Antibar' en el partido
0 - 1 Adolfo Golfín (16')
0 - 2 Pepelu Veloso (23')
0 - 3 Pepelu Veloso (50')
Gerard Torregrosa (58') 1 - 3
1 - 4 Terence Hillman (76')
1 - 5 José Antonio Trujillo (79')
scalabrados Alineación oficial del equipo 'scalabrados' en el partido 1 - 5 Antibar Alineación oficial del equipo 'Antibar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
scalabrados Alineación oficial del equipo 'scalabrados' en el partido 5 - 2 Antibar Alineación oficial del equipo 'Antibar' en el partido
Es un cenizo 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,9 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

scalabrados

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de scalabrados. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Gerard Torregrosa xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El scalabrados va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gustabo Gaztanaga la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Diego Campoo i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a scalabrados, però el xut de Ramón Rivas va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Zigor Udondo va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 73 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del scalabrados van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Zigor Udondo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Pérez-Serrano.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Rivas de scalabrados es va guanyar la targeta groga merescudament.

Antibar

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Antibar prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Adolfo Golfín.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Antibar augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pepelu Veloso es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Pepelu Veloso va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Antibar el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Terence Hillman va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, Antibar va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser José Antonio Trujillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en José Antonio Trujillo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Caldelas de Antibar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Terence Hillman de Antibar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pepelu Veloso de Antibar es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Paulo Carcer, jugador de Antibar, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 77. Enrique José Despí, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.