Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Mark Que tiene la pilila pequeña (1459660) - Real Valero (993868) » 558840058: T49/J14/IX

Liga 558840058 Información oficial sobre el partido 558840058 en Hattrick

21.05.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / IX.1182 (176677)

Los Mark Que tiene la pilila pequeña Alineación oficial del equipo 'Los Mark Que tiene la pilila pequeña' en el partido 2 - 3 Real Valero Alineación oficial del equipo 'Real Valero' en el partido
0 - 1 Amando Ourol (12')
0 - 2 Álex Tarriño (20')
0 - 3 Romeu Fortiana (21')
José Ricardo Camprodón (32') 1 - 3
José Ricardo Camprodón (60') 2 - 3
Los Mark Que tiene la pilila pequeña Alineación oficial del equipo 'Los Mark Que tiene la pilila pequeña' en el partido 2 - 3 Real Valero Alineación oficial del equipo 'Real Valero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Mark Que tiene la pilila pequeña Alineación oficial del equipo 'Los Mark Que tiene la pilila pequeña' en el partido 1 - 1 Real Valero Alineación oficial del equipo 'Real Valero' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mark Que tiene la pilila pequeña

Goles Goles

  • 104 Minuto 32 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En José Ricardo Camprodón va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a pequeña: 1 a 3 al minut 32.
  • 104 Minuto 60 (Gol de penalti): pequeña aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per José Ricardo Camprodón al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 41 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 41. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en José Ricardo Camprodón la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 72 minuts, en Joaquín Garis no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Matxin Bengoetxea va estar a punt d'empatar per a pequeña quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pablo Chirino va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En José María Salaverri va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 88, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaime Cabra de pequeña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Mauro Groso de pequeña s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Real Valero

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Valero va ser finalitzada des de l'esquerra per Amando Ourol al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): En Serafín Angulo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Álex Tarriño la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Romeu Fortiana va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en José María Salaverri haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Valero al minut 53.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Serafín Angulo al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Pèir Duran va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Valero que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Romeu Fortiana de Valero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Serafín Angulo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Amando Ourol de Valero va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gonzalo Mayans va prendre el seu rol al minut 89.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Henoc Betoret no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.