Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TxuriUrdin FC (795849) - Wederloid FC (1369369) » 558839178: T49/J4/IX

Liga 558839178 Información oficial sobre el partido 558839178 en Hattrick

12.03.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / IX.1167 (176662)

TxuriUrdin FC Alineación oficial del equipo 'TxuriUrdin FC' en el partido 4 - 0 Wederloid FC Alineación oficial del equipo 'Wederloid FC' en el partido
Juan Ignacio Núñez (31') 1 - 0
José Calleja (31') 2 - 0
Pedro Jiménez Eneas (63') 3 - 0
卓 (Zhuo) 舜邦 (Shunbang) (78') 4 - 0
TxuriUrdin FC Alineación oficial del equipo 'TxuriUrdin FC' en el partido 4 - 0 Wederloid FC Alineación oficial del equipo 'Wederloid FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TxuriUrdin FC Alineación oficial del equipo 'TxuriUrdin FC' en el partido 2 - 1 Wederloid FC Alineación oficial del equipo 'Wederloid FC' en el partido
Tiene suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TxuriUrdin FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Todor Nedelchev entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al TxuriUrdin, un peu providencial d'en Juan Ignacio Núñez va situar el 1-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En José Calleja de TxuriUrdin va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Pedro Jiménez Eneas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TxuriUrdin va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 卓 (Zhuo) 舜邦 (Shunbang) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En 卓 (Zhuo) 舜邦 (Shunbang) del TxuriUrdin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de TxuriUrdin, en Javier Guizaburoaga, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Javier Guizaburoaga semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Wederloid FC

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 51 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jesús Obiols amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Jaime Valenciaga Ros de Wederloid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jaime Valenciaga Ros de Wederloid per doble groga al minut 60.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Marcos Vega Bazán ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.