Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riberis .F.C (309374) - Vagianal Team (485820) » 558832780: T49/J1/IX

Liga 558832780 Información oficial sobre el partido 558832780 en Hattrick

20.02.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / IX.1053 (176548)

Riberis .F.C Alineación oficial del equipo 'Riberis .F.C' en el partido 4 - 0 Vagianal Team Alineación oficial del equipo 'Vagianal Team' en el partido
José Vicente Robledales (7') 1 - 0
Amador Vara (37') 2 - 0
Manuel Corn (58') 3 - 0
Iliten El-Araïchi (81') 4 - 0
Riberis .F.C Alineación oficial del equipo 'Riberis .F.C' en el partido 4 - 0 Vagianal Team Alineación oficial del equipo 'Vagianal Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Riberis .F.C Alineación oficial del equipo 'Riberis .F.C' en el partido 4 - 1 Vagianal Team Alineación oficial del equipo 'Vagianal Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riberis .F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José Vicente Robledales, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Amador Vara va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 37 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Manuel Corn va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 81 una excel·lent centrada de Iván Casasola va arribar a Iliten El-Araïchi, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Óscar Ortueta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sebastián Estupiñán al minut 22 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Óscar Ortueta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Miqui Majó de Riberis gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Riberis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Neftalí Aunòs, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Corn es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Vagianal Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Lluís Albert Romeu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bonaventura Donadeu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vagianal, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Adolfo Gregorio va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 254 Minuto 73 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Vagianal i el va llençar en Pepito Garezaybar, però el va fallar.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jorge Obieta va ridiculitzar a en Miqui Majó amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Adolfo Gregorio de Vagianal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Després de 65 minuts jugats, Darío Giménez Paz es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuel De la Cruz.