Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puesuno (124225) - C.E.CASTELLAR (1334943) » 558820631: T49/J1/IX

Liga 558820631 Información oficial sobre el partido 558820631 en Hattrick

20.02.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / IX.836 (61107)

Puesuno Alineación oficial del equipo 'Puesuno' en el partido 0 - 1 C.E.CASTELLAR Alineación oficial del equipo 'C.E.CASTELLAR' en el partido
0 - 1 Alejandro Ribas Blanco (56')
Puesuno Alineación oficial del equipo 'Puesuno' en el partido 0 - 1 C.E.CASTELLAR Alineación oficial del equipo 'C.E.CASTELLAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Puesuno Alineación oficial del equipo 'Puesuno' en el partido 4 - 1 C.E.CASTELLAR Alineación oficial del equipo 'C.E.CASTELLAR' en el partido
Es un cenizo 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puesuno

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del C.E.CASTELLAR. La jugada d'estratègia del Puesuno per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Guillermo Ramírez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En David Pardo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ciprià Cabré de Puesuno va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Passats 20 minuts de joc, en Ismael Barris de Puesuno va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

C.E.CASTELLAR

Goles Goles

  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de C.E.CASTELLAR van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Alejandro Ribas Blanco.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Óscar Medina va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roberto Echave, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del C.E.CASTELLAR que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Ochoa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): El jugador de C.E.CASTELLAR Baltasar Oña va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Josep Malet va entrar en el seu lloc.