Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAYO PIZARREÑO CF (1590888) - PUCELA ES DE PRIMERA (799065) » 558819055: T49/J13/IX

Liga 558819055 Información oficial sobre el partido 558819055 en Hattrick

14.05.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / IX.807 (61078)

RAYO PIZARREÑO CF Alineación oficial del equipo 'RAYO PIZARREÑO CF' en el partido 0 - 1 PUCELA ES DE PRIMERA Alineación oficial del equipo 'PUCELA ES DE PRIMERA' en el partido
0 - 1 Diego Zazo (80')
RAYO PIZARREÑO CF Alineación oficial del equipo 'RAYO PIZARREÑO CF' en el partido 0 - 1 PUCELA ES DE PRIMERA Alineación oficial del equipo 'PUCELA ES DE PRIMERA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RAYO PIZARREÑO CF Alineación oficial del equipo 'RAYO PIZARREÑO CF' en el partido 3 - 1 PUCELA ES DE PRIMERA Alineación oficial del equipo 'PUCELA ES DE PRIMERA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAYO PIZARREÑO CF

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jordi Lloveras va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Víctor Rubio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PRIMERA. La jugada d'estratègia del PIZARREÑO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pedro Caralt va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El PIZARREÑO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Pedro Caralt va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Oxel Concha va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PIZARREÑO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): PIZARREÑO va fer una substitució al minut 12. Jimeno Puerto va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pedro Caralt.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Manuel Cortecedo maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

PUCELA ES DE PRIMERA

Goles Goles

  • 174 Minuto 80 (Gol de penalti): Quan passaven 80 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del PRIMERA. En Diego Zazo va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PRIMERA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jokin Zuari va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Villalar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): PRIMERA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fidel García Viñas va desviar el xut final de Víctor Sánchez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rodolfo Pacheco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.