Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Callus City (995282) - Legends of Valencia C.F (491203) » 558818544: T49/J11/IX

Liga 558818544 Información oficial sobre el partido 558818544 en Hattrick

30.04.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / IX.798 (61069)

Callus City Alineación oficial del equipo 'Callus City' en el partido 2 - 0 Legends of Valencia C.F Alineación oficial del equipo 'Legends of Valencia C.F' en el partido
Silviu Leoveanu (68') 1 - 0
Alejandro Folchs (71') 2 - 0
Callus City Alineación oficial del equipo 'Callus City' en el partido 2 - 0 Legends of Valencia C.F Alineación oficial del equipo 'Legends of Valencia C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Callus City Alineación oficial del equipo 'Callus City' en el partido 7 - 0 Legends of Valencia C.F Alineación oficial del equipo 'Legends of Valencia C.F' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Callus City

Goles Goles

  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Callus va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 68 Silviu Leoveanu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Alejandro Folchs va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a Callus.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eloi Momparler va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adrián Gómez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Domingo Errazquin estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Benjamín Eguina gairebé va marcar per a Callus des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85 en Silviu Leoveanu va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 53 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Santiago Jiménez Yepes, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Legends of Valencia C.F

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Castaño de Valencia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Zarza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Semblava que Thomas Kissing s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.