Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Barracar (1587856) - Bird team (1336546) » 558814492: T49/J6/IX

Liga 558814492 Información oficial sobre el partido 558814492 en Hattrick

26.03.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / IX.726 (60997)

F.C.Barracar Alineación oficial del equipo 'F.C.Barracar' en el partido 1 - 2 Bird team Alineación oficial del equipo 'Bird team' en el partido
0 - 1 Miguel Pallent (2')
Pedro Hiesais (11') 1 - 1
1 - 2 Ottmar Aulbach (79')
F.C.Barracar Alineación oficial del equipo 'F.C.Barracar' en el partido 1 - 2 Bird team Alineación oficial del equipo 'Bird team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C.Barracar Alineación oficial del equipo 'F.C.Barracar' en el partido 3 - 2 Bird team Alineación oficial del equipo 'Bird team' en el partido
Tiene mala suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,6 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Barracar

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pedro Hiesais de F.C.Barracar es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Joaquín Gutiérrez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 7, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Hiesais va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Biser Kafedzhiyski de F.C.Barracar va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alejandro Mercado va prendre el seu rol al minut 67.

Bird team

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.Barracar. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miguel Pallent la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bird es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 2.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador de Bird Ottmar Aulbach va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 79 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.Barracar. La jugada d'estratègia del Bird per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Òscar Llàtser va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Ottmar Aulbach va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Francisco Cilaurren va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Miguel Pallent quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 15 de partit, quan un jugador de Bird, en Diego Vázquez Cano, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 70 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Bird puguin veure en Paco Rubio López jugant de nou; ja que al minut 70 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Francisco Cilaurren el va substituir sense tenir temps d'escalfar.