Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Enginyers de Catalunya (31115) - U.E.Cabra del Camp (493108) » 558808614: T49/J7/IX

Liga 558808614 Información oficial sobre el partido 558808614 en Hattrick

02.04.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / IX.621 (60892)

Enginyers de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Enginyers de Catalunya' en el partido 3 - 2 U.E.Cabra del Camp Alineación oficial del equipo 'U.E.Cabra del Camp' en el partido
0 - 1 Jorge Quijada (13')
Salvador Calzador (39') 1 - 1
Fidel Porcel (69') 2 - 1
2 - 2 Ralph Woolley (76')
Joseba Iglesias Cano (86') 3 - 2
Enginyers de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Enginyers de Catalunya' en el partido 3 - 2 U.E.Cabra del Camp Alineación oficial del equipo 'U.E.Cabra del Camp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Enginyers de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Enginyers de Catalunya' en el partido 3 - 1 U.E.Cabra del Camp Alineación oficial del equipo 'U.E.Cabra del Camp' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enginyers de Catalunya

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors del Enginyers amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 39, deixant Salvador Calzador en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Enginyers, atacant per l'esquerra al minut 69, va aprofitar el magnífic llançament de Fidel Porcel per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en Joseba Iglesias Cano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Enginyers.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Lluís Romaguera va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ladislao Mainez García de Enginyers va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Lluís Romaguera que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Enginyers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fidel Porcel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ginés Urtiaga.
  • 220 Minuto 80 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 80 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Vicenç Such va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lluís Romaguera.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ladislao Mainez García de Enginyers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Alberto Gavín no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Juli Baldoví.

U.E.Cabra del Camp

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Jorge Quijada de U.E.Cabra va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Rodrigo Atarés de U.E.Cabra va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ralph Woolley que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Mauro Maure va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Jorge Quijada de U.E.Cabra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ralph Woolley de U.E.Cabra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.