Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Cipreses F.C. (795201) - Foca Juniors (488838) » 558806536: T49/J5/IX

Liga 558806536 Información oficial sobre el partido 558806536 en Hattrick

19.03.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / IX.584 (60855)

Los Cipreses F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Cipreses F.C.' en el partido 5 - 1 Foca Juniors Alineación oficial del equipo 'Foca Juniors' en el partido
Alberto Guendica (16') 1 - 0
Rubèn Ribau (29') 2 - 0
2 - 1 Miguel Piñero (34')
Ramón Vallaure (40') 3 - 1
Fernando Muñoz (55') 4 - 1
Alberto Guendica (74') 5 - 1
Los Cipreses F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Cipreses F.C.' en el partido 5 - 1 Foca Juniors Alineación oficial del equipo 'Foca Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Los Cipreses F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Cipreses F.C.' en el partido 8 - 1 Foca Juniors Alineación oficial del equipo 'Foca Juniors' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cipreses F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Alberto Guendica, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Rubèn Ribau va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 29 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ramón Vallaure es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cipreses va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fernando Muñoz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Cipreses va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alberto Guendica va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Cipreses van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Alberto Guendica des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Fernando Muñoz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Ezcarte va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Muñoz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Rubèn Ribau de Cipreses va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Ramón Vallaure.

Foca Juniors

Goles Goles

  • 136 Minuto 34 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Ramón Vallaure es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Miguel Piñero per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 34 passava a ser 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Juniors van seguir progressant per la banda dreta. Vicente Méndez Mora va tenir la seva oportunitat al minut 31, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Daniel Sánchez Dávila quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Óscar Arnalich va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Roberto Pallares.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cipreses. La jugada d'estratègia del Juniors per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Miguel Piñero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Miguel Piñero va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.