Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bayer munic b (1460628) - Los cazacréditos F.C. (1332432) » 558805307: T49/J6/IX

Liga 558805307 Información oficial sobre el partido 558805307 en Hattrick

26.03.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / IX.562 (60833)

bayer munic b Alineación oficial del equipo 'bayer munic b' en el partido 1 - 0 Los cazacréditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los cazacréditos F.C.' en el partido
Álvaro Fontcuberta (52') 1 - 0
bayer munic b Alineación oficial del equipo 'bayer munic b' en el partido 1 - 0 Los cazacréditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los cazacréditos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bayer munic b Alineación oficial del equipo 'bayer munic b' en el partido 2 - 2 Los cazacréditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los cazacréditos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,9 % 35,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bayer munic b

Goles Goles

  • 105 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 52, Alejandro Estella va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Álvaro Fontcuberta, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): bayer van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Jesús Ros Ramis no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gartzen Gogortzena per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rodolfo Duriz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El bayer ho intentava per la dreta per mitjà de Regino Izu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Alejandro Estella de bayer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del bayer puguin veure en Juanón Silla jugant de nou; ja que al minut 62 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jaume Ramon Jordi el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Los cazacréditos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cazacréditos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro José Morote, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Julio Hellín, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gonzalo Vizcaino no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): cazacréditos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Jaime Marañón va quedar-se sol davant el porter Julio Hellín, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Gonzalo Vizcaino va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): cazacréditos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 64, però el xut de Aridami Rodríguez Gómez des de l'esquerra va sortir desviat.