Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Champiñones (118460) - Azinbawei (1602128) » 558804653: T49/J8/IX

Liga 558804653 Información oficial sobre el partido 558804653 en Hattrick

09.04.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / IX.550 (60821)

F.C. Champiñones Alineación oficial del equipo 'F.C. Champiñones' en el partido 2 - 0 Azinbawei Alineación oficial del equipo 'Azinbawei' en el partido
Ernesto Ruiz Girón (24') 1 - 0
Roxelio Saiñas (61') 2 - 0
F.C. Champiñones Alineación oficial del equipo 'F.C. Champiñones' en el partido 2 - 0 Azinbawei Alineación oficial del equipo 'Azinbawei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Champiñones Alineación oficial del equipo 'F.C. Champiñones' en el partido 2 - 1 Azinbawei Alineación oficial del equipo 'Azinbawei' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,5 % 5,4 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Champiñones

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ernesto Ruiz Girón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Roxelio Saiñas va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 61 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Champiñones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roxelio Saiñas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Silveri Nogueras gairebé va marcar per a Champiñones des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ramón Sanz es va comportar com un juvenil al minut 86 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Al minut 88 en David Enrique Vozmediano va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Phil Williams va sortir coix del terreny de joc, substituït per Américo Torneiros. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Azinbawei

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Abel Aldana Amaya quasi redueix la diferència al marcador al minut 77, però una gran estirada d'en Américo Torneiros va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Azinbawei van seguir progressant per la banda dreta. Ricardo Rubio Hernández va tenir la seva oportunitat al minut 81, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Raúl Riva la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Azinbawei havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de José Desportell va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abel Aldana Amaya.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Abel Aldana Amaya probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.