Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

motos seve f.c (434219) - Horcajo de los Montes U.D. (774441) » 558797950: T49/J2/IX

Liga 558797950 Información oficial sobre el partido 558797950 en Hattrick

27.02.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / IX.431 (60702)

motos seve f.c Alineación oficial del equipo 'motos seve f.c' en el partido 2 - 2 Horcajo de los Montes U.D. Alineación oficial del equipo 'Horcajo de los Montes U.D.' en el partido
0 - 1 Lucas Escolano (23')
0 - 2 Alberto Giance (59')
Robert Kilcline (69') 1 - 2
Antonio Blanco (71') 2 - 2
motos seve f.c Alineación oficial del equipo 'motos seve f.c' en el partido 2 - 2 Horcajo de los Montes U.D. Alineación oficial del equipo 'Horcajo de los Montes U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
motos seve f.c Alineación oficial del equipo 'motos seve f.c' en el partido 2 - 3 Horcajo de los Montes U.D. Alineación oficial del equipo 'Horcajo de los Montes U.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,6 % 68,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

motos seve f.c

Goles Goles

  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Passava el minut 69 del matx, quan l'atent Robert Kilcline va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): motos equilibrava la balança al minut 71. En Antonio Blanco, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Blanco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de motos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eduardo Desgurb va sortir per sobre el travesser.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Eduardo Desgurb va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Robustiano Casamijana de motos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Roger Garrabou no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Horcajo de los Montes U.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Lucas Escolano donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Robustiano Casamijana no va poder aturar Alberto Giance de Horcajo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 59 el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Natalio Maceda va estar a punt de posar per davant a Horcajo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Óscar Velasco Pando va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Horcajo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Lucas Escolano va quedar-se sol davant el porter Óscar Velasco Pando, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Alexandre Fungueiriño, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Horcajo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Sanz de Horcajo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Passats 28 minuts de joc, en Boris Alegre de Horcajo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.