Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Romens (1414668) - STUCOM F.C. (993329) » 558797592: T49/J9/IX

Liga 558797592 Información oficial sobre el partido 558797592 en Hattrick

16.04.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / IX.424 (60695)

CD Romens Alineación oficial del equipo 'CD Romens' en el partido 5 - 1 STUCOM F.C. Alineación oficial del equipo 'STUCOM F.C.' en el partido
Kiril Vúrbanov (9') 1 - 0
Santiago Ramón de la Vega (35') 2 - 0
Santiago Ramón de la Vega (39') 3 - 0
Kiril Vúrbanov (44') 4 - 0
Urthridth Kamach (72') 5 - 0
5 - 1 Nicolae Bucurescu (82')
CD Romens Alineación oficial del equipo 'CD Romens' en el partido 5 - 1 STUCOM F.C. Alineación oficial del equipo 'STUCOM F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
CD Romens Alineación oficial del equipo 'CD Romens' en el partido 5 - 2 STUCOM F.C. Alineación oficial del equipo 'STUCOM F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Romens

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Kiril Vúrbanov al minut 9, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Romens i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Santiago Ramón de la Vega va incrementar l'avantatge de Romens amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): Sergio Toro Guzmán va deixar patent la seva inexperiència al minut 39, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Santiago Ramón de la Vega va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 0 per a Romens.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Romens va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kiril Vúrbanov va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Romens a 5 - 0. Urthridth Kamach va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Carles Albert Cisquer no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Beltrán Ogando estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Felipe Borras per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bautista Ereño va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bautista Ereño al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Felipe Borras va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Víctor Madera gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bautista Ereño va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Kiril Vúrbanov de Romens va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rafael Cardo després que el jugador de Romens li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42 de partit, el jugador Beltrán Ogando de Romens es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

STUCOM F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): STUCOM va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 1 quan Nicolae Bucurescu va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): STUCOM va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 43, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Enrique Huelgues.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Després de 78 minuts jugats, Francisco Imbroda es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Apat Txopeitia.