Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malacca 87 (487236) - RC Celta de Chaian (796092) » 558795516: T49/J8/IX

Liga 558795516 Información oficial sobre el partido 558795516 en Hattrick

09.04.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / IX.387 (60658)

Malacca 87 Alineación oficial del equipo 'Malacca 87' en el partido 1 - 3 RC Celta de Chaian Alineación oficial del equipo 'RC Celta de Chaian' en el partido
0 - 1 Kamil Semlal (17')
0 - 2 Antoni Catarineu (28')
Jesús Alberto Meléndez (38') 1 - 2
1 - 3 Antoni Catarineu (40')
Malacca 87 Alineación oficial del equipo 'Malacca 87' en el partido 1 - 3 RC Celta de Chaian Alineación oficial del equipo 'RC Celta de Chaian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malacca 87 Alineación oficial del equipo 'Malacca 87' en el partido 2 - 0 RC Celta de Chaian Alineación oficial del equipo 'RC Celta de Chaian' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malacca 87

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Lolo Sastre el va rematar Jesús Alberto Meléndez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Renat Gimbernat va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chaian. La jugada d'estratègia del Malacca per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Josep Maria Orri va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Alberto Meléndez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

RC Celta de Chaian

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kamil Semlal va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Antoni Catarineu de Chaian va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 28.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Antoni Catarineu va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Antoni Catarineu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, el Chaian va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Manuel Cadorra s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Diego Torres, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Diego Torres va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alejandro Tello haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Chaian al minut 63.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Charles Watkins quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de 邵 (Shao) 智航 (Zhihang), però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 邵 (Shao) 智航 (Zhihang) va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Roberto Carlos López Seco, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.