Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piña team (491254) - New Old Bojinovs F.C (1438453) » 558794070: T49/J11/IX

Liga 558794070 Información oficial sobre el partido 558794070 en Hattrick

30.04.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / IX.361 (60632)

Piña team Alineación oficial del equipo 'Piña team' en el partido 0 - 1 New Old Bojinovs F.C Alineación oficial del equipo 'New Old Bojinovs F.C' en el partido
0 - 1 Neco Beneitez (25')
Piña team Alineación oficial del equipo 'Piña team' en el partido 0 - 1 New Old Bojinovs F.C Alineación oficial del equipo 'New Old Bojinovs F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piña team Alineación oficial del equipo 'Piña team' en el partido 2 - 1 New Old Bojinovs F.C Alineación oficial del equipo 'New Old Bojinovs F.C' en el partido
Tiene mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piña team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Piña va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Toni Balbás ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Ignacio Jiménez Pérez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Piña se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): David Piñeiro Truan va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç David Piñeiro Truan va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 44, i va passar la pilota a Abel Vega Olmos, però aquest no va encertar a marcar.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Ignacio Jiménez Pérez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Piñeiro Truan de Piña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Desiderio Parias de Piña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patxi Alcarria es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patxi Alcarria va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Piña va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

New Old Bojinovs F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Neco Beneitez va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pau Serrallonga haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Bojinovs al minut 88.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Cuesta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): En Severiano Pérez va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.