Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Girona Win (440829) - Futbol Club Hattrick (119293) » 558791577: T49/J4/IX

Liga 558791577 Información oficial sobre el partido 558791577 en Hattrick

12.03.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / IX.317 (60588)

Girona Win Alineación oficial del equipo 'Girona Win' en el partido 2 - 3 Futbol Club Hattrick Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hattrick' en el partido
Juan Antonio Foche (18') 1 - 0
1 - 1 Jaume Sanllehí (19')
Juan Miguel Roldán (64') 2 - 1
2 - 2 Emmanuel Eslava (78')
2 - 3 Abdelghaffar Brahimi (79')
Girona Win Alineación oficial del equipo 'Girona Win' en el partido 2 - 3 Futbol Club Hattrick Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hattrick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Girona Win Alineación oficial del equipo 'Girona Win' en el partido 1 - 2 Futbol Club Hattrick Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hattrick' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,3 % 64,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Girona Win

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Antonio Foche de Girona aconseguir un gol al minut 18 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del Girona va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Miguel Roldán, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Girona per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Antonio Foche, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Girona van sortir al contraatac al minut 63, però Juan Antonio Foche va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Antonio Foche va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mateo Manzaneda.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Miguel Roldán de Girona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Futbol Club Hattrick

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Jaume Sanllehí que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Paco Botín Ríos no va poder aturar Emmanuel Eslava de Hattrick, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 78 el 2 - 2.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Abdelghaffar Brahimi que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Thomas Schmiedehaus va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ionuţ Geantă, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 209 Minuto 51 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Guillaume Blanquet? Un error clamorós seu va donar a Gabriel Alcover una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 62, quan en Jaume Sanllehí va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Hattrick va fer una substitució al minut 16. Paco Cortejo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pere Antoni Ribalta.
  • 095 Minuto 36 (Lesión): Pere Antoni Ribalta no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Óscar Belmonte.