Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palanganasfc (778154) - llanos team (118085) » 558789658: T49/J14/IX

Liga 558789658 Información oficial sobre el partido 558789658 en Hattrick

21.05.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / IX.282 (60553)

palanganasfc Alineación oficial del equipo 'palanganasfc' en el partido 2 - 5 llanos team Alineación oficial del equipo 'llanos team' en el partido
0 - 1 Óscar Borbón (29')
0 - 2 Eduard Pluja (35')
Zeian Ordoitzaga (36') 1 - 2
1 - 3 Óscar Borbón (55')
1 - 4 Roberto Casanueva (57')
Lucas Conadall (59') 2 - 4
2 - 5 Imanol Ballestín (68')
palanganasfc Alineación oficial del equipo 'palanganasfc' en el partido 2 - 5 llanos team Alineación oficial del equipo 'llanos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
palanganasfc Alineación oficial del equipo 'palanganasfc' en el partido 3 - 3 llanos team Alineación oficial del equipo 'llanos team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,7 % 36,2 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

palanganasfc

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de palanganasfc van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Zeian Ordoitzaga en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 59 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en Lucas Conadall, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el palanganasfc a l'empat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Cózar de palanganasfc es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cătălin-Gabriel Iliescu de palanganasfc es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

llanos team

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de llanos Óscar Borbón va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Óscar Borbón va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de llanos, Eduard Pluja, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Óscar Borbón de llanos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 55. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Al minut 57 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de llanos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Roberto Casanueva va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alfredo Torre arribés a peus de Imanol Ballestín, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a llanos el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de llanos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfredo Torre, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Rafa Hiniesta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Rafa Hiniesta de llanos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anastasi Bruach.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Alfredo Torre de llanos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Roberto Casanueva va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.